‘Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.’

Picasso

Week-je los in Frankrijk!

Ieder mens voelt regelmatig een behoefte zich los te weken van de dagelijkse bezigheden, omgeving, ontmoetingen en routines. Je weet dat je er energie van krijgt. Maarrrr……je hebt geen zin in een vakantie waar je als toerist wordt gezien. Je zoekt een natuurlijke omgeving met een goeie plek. Lekker eten en slapen, tijdloos worden, inspirerende gesprekken hebben, lanterfanten, nieuwe dingen ontdekken.

Stel je voor….

Stel je voor dat je een ’tweede huis’ zou hebben in Frankrijk, met een paar hectares rondom? Een leefplek in een natuurlijke omgeving, waar je vanzelf ontspant, frisse energie opdoet en nieuwe perspectieven ontdekt voor de toekomst.

Stel je voor dat je dit ’tweede huis’ met alles erop en eraan niet in je eentje hoeft te dragen? Je deelt de lusten en verantwoordelijkheden samen met anderen. Je kunt er voor kortere of langere tijd gebruik van maken.

Zo’n huis in Frankrijk hebben wij gerealiseerd met de intentie dat deze plek van zichzelf wordt, nooit verkocht wordt en doorgegeven kan worden aan de komende generaties. Met deze intentie weken wij, als initiatiefnemers, ons los van de bestaande opvattingen en (on)mogelijkheden qua wonen.

Hoe klinkt dit in jouw oren?

Er is natuurlijk veel meer over uit te wisselen, maar dat kan later. Heb je zin in een LOS-week-week voor jezelf of samen met je partner/gezin/vriend(in)? Vanaf augustus 2024 ben je welkom in de Creuse, vlakbij Aubusson. In ruil voor deze week vragen we een niet-toeristische vergoeding!

Zin in, of wil je meer weten? Stuur dan een bericht naar: levinuit@proton.me Binnen twee dagen ontvang je bericht terug. Zo niet, check je spam.

Je kunt ons ook bereiken via dit besloten Telegramkanaal: https://t.me/+nHWUFj_9oqllOGRk

Levenskunst in uitvoering is Leven met een hoofdletter!

 

LIU 2024